Billige bryganlæg – find dem online

21 februar 2020
Astrid Pedersen
Billige bryganlæg - find dem online

Sætter du, i lighed med de fleste andre danskere, pris på et glas liflig øl? Nyder du at udforske spændende nye øl varianter, gerne fra lokale mikro bryggerier? Og drømmer du om en dag selv at kunne fremstille lækkert øl, måske endda efter egen opskrift? Så kan du faktisk gøre drømmen til virkelighed.

Med smart brygge udstyr til hjemmebrug kan du nemlig nemt og hurtigt brygge øl uden det store besvær, og på samme tid lære en masse om selve brygge processen og om hvad der skal til for at nå frem til et velsmagende resultat.

Hvordan bliver jeg ølbrygger?

Det kræver faktisk ikke det helt store forkromede udstyr at komme godt i gang med at brygge sit eget øl. Er du 100% novice ud i ølbrygningens ædle kunst, kan du med fordel lægge ud med en såkaldt begynder sæt fra Albryg. Et begynder sæt er et sæt bestående af alle de essentielle remedier til ølbrygning så som gærtanke, flaskefylder, termometer og hævert.

Med til et begynder sæt hører også 100 kapsler og en kapsel påsætter, så du kan servere din hjemmebryggede øl i rigtige ølflasker, komplet med kapsel og det hele. Og er du i besiddelse af en god farve printer, kan du oven i købet selv fremstille etiketter!

Skal øl brygget ved hjælp af en begynder sæt være helt perfekt, benytter du dig af en Brew Kit. En Brew Kit er et nøje afmålt mix af alle de nødvendige ingredienser, som udgør en øl – malt, byg, humle, gær og sukker – og så de forskellige krydderier og øvrige smags stoffer. Med et begynder sæt og en Brew Kit kan du nå rigtig langt. Og skulle lysten melde sig til at avancere ud over dette niveau, er Albryg også leveringsdygtig i semi professionelle bryganlæg.

Du kan læse mere, og finde det rette bryganlæg, på albryg.dk

Flere Nyheder