Bliv skrap til Microsoft Excel med Excel kurser

28 januar 2019
Astrid Pedersen
Bliv skrap til Microsoft Excel med Excel kurser

Når store dele af virksomheden er baseret på interne og eksterne IT systemer, og du således er afhængig af kompetent personale som kan betjene sig af disse systemer, er det vigtigt, at du som arbejdsgiver sørger for at holde medarbejdernes kompetencer up to date.

Heldigvis bygger mange af eksempelvis Microsofts produkter på mange af de samme principper, og opererer inden for samme brugervenlige univers, således at du har bedre forudsætninger for at lære et nyt Microsoft produkt at kende, hvis du allerede har kendskab til andre Microsoft produkter.

Men der kan være rigtig mange smarte funktioner og lækre features indbygget i et nyskabende og innovativt it produkt, som medarbejderen måske ikke er fuldt ud opmærksom på fra starten. Funktioner og features, som kan bidrage til at gøre arbejdsprocesserne både hurtigere og mere formålstjenlige.

Bliv bedre til Microsoft Excel med et Excel kursus fra 4D

Langt de fleste af os har prøvet at arbejde i Excel – i det mindste på begynderplan. Vi har alle brugt de simple regnearks funktioner som for eksempel at lægge alle tal i en kolonne sammen, eller sortere data i en kolonne alfabetisk. Men Microsoft Excel er meget mere end blot et regneark. Du kan bruge Microsoft Excel til særdeles avanceret data behandling – især hvis du lærer at bruge det meget alsidige program sammen med databaser.

4D er en dansk kursusudbyder, som gennem de sidste mange år har udbudt kurser til det danske erhvervsliv. Gennem de senere år har 4D specialiseret sig i kurser med et digitalt sigte, det vil sige kurser i it programmer og applikationer, som anvendes bredt i virksomheder rundt omkring i Danmark. 4D tilbyder adskillige kurser i Excel, som henvender sig til såvel begyndere som til brugere på de mere avancerede stadier.

Du kan læse mere om 4D’s kurser i Microsoft Excel på virksomheden hjemmeside 4D.dk

Flere Nyheder