Emaljering af badekar – en billig og holdbar løsning

01 november 2021
Astrid Pedersen

advertorial

Går du i tanker om at smide dit gamle slidte og skrammede badekar ud? Så bør du tænke dig om en ekstra gang – og læse med i det følgende.

Hvad får jeg ud af at lade det gamle badekar emaljere?

Der er mange fordele ved at forsyne det slidte badekar med en ny og frisk emalje i stedet for at smide badekarret ud. Her er et par af dem.

Først og fremmest er det meget billigere at få en badekarsmaler til at foretage renovering af dit badekar end det er at skrotte badekarret. Hvis du vil af med dit badekar skal du først nedbryde soklen omkrig selv karret, og hernæst bortskaffe dette.

Der er tale om hårdt arbejde som samtidig er temmelig omstændeligt. Især er det vanskeligt at få fragtet badekarret til genbrugsstationen hvis du ikke har bil med anhænger træk, eller hvis du bor højt til vejrs i en etage ejendom.

Vælger du at indkøbe et nyt badekar, hvilket i sig selv heller ikke er helt billigt, skal soklen bygges op på ny. Skal du i stedet have opført en bruseniche kan det være nødvendigt at flytte afløbet, hvorfor du foruden en murer også skal have fat på en autoriseret VVS installatør. Og vi ved alle sammen godt at sådan nogle absolut ikke arbejder for småpenge!

Lader du i stedet en badekarsmaler forestå en reemaljering af dit badekar slipper du ed at have én håndværker på sagen, som samtidig er en del billigere i drift. Samtidig tager det kun fire timer at få dit badekar til at stå som nyt. Og allerede efter cirka fireogtyve timer kan du atter tage dit badekar i brug.

Find din lokale badekarsmaler online

Du kan altid få et godt tilbud på istandsættelse af emaljen i dit badekar hos Emaljespecialisten – klik ind på Emaljespecialisten.dk og læs mere.

Flere Nyheder