Et tungebånd kan blive klippet

07 juni 2022
Anders Lundtang Hansen

advertorial

Der hersker desværre lidt for mange fortællinger om den slags med, hvordan og hvorfor man klipper et tungebånd.

Det kan lidt sammenlignes med, når folk snakker om at besøge en tandlæge, hvor de så kan komme retur med rigtig mange skrækkelige fortællinger om, hvad de har oplevet.

Men man skal huske på, at der tit bliver pyntet på de her historier, og så handler det jo også om, hvad man er for en person, og om man har tandlægeskræk eller ej.

Der er intet galt med, at man har et tungebånd, der skal klippes, og det er ikke noget, som der kun er få mennesker, der har.

Alle mennesker har et tungebånd, så man er ikke særlig af den grund, at man skal have det klippet, men det kan komme på tale for noget mennesker i den spæde alder.

Tungebånd

Det er problemfrit at klippe et tungebånd

Desuden er det vigtigt at understrege, at det ikke er et farligt indgreb at lave, når man klipper sådan et tungebånd, og man får heller ikke skavanker med den slags resten af livet.

Det kan godt være, der er nogle kvaksalvere, som der har gjort den slags i gamle dage, uden de har vist, hvordan det skulle gøres.

Og der kan da være nogle, der tilbyder den slags opgaver i andre lande, hvor man kan spare penge ved ikke at få til en professionel, men det kan slet IKKE anbefales, og herhjemme med hospitalshjælp med videre betalt over skatten, så er det noget, hvor man altid skal gå til en læge og få gjort.

Det er desuden disse folk, som der kan vejlede til, om det bliver nødvendigt, men slutteligt er der egentlig bare at sige det igen, at man ikke skal frygte det med, at det bliver gjort, og man er ikke en særling af den grund.

Flere Nyheder