Få et rum i rummet med en New York glasdør

13 august 2021
Emilie Jacobsen

Savner du et rum i din bolig? Men vil det blokere for lyset, hvis du sætter en væg op? I det tilfælde kan en New York glasdør være en smart løsning for dig. I det tilfælde kan du sætte en hel væg i glas med en dør i op. Igennem den kommer der stadig lys, men du har mulighed for at lukke døren, når du har behov for det. Det kan for eksempel være en rigtig smart løsning for dig til at skabe dit eget kontor, selvom der egentlig ikke er værelser nok til det hjemme hos dig. 

Et af de steder, hvor du har mulighed for at købe en New York dør, er online-doere.dk. Det er en stor webshop, hvor de har en lang række forskellige former for døre. De smarte New York døre bliver fremstillet på mål til det sted, hvor det skal stå. Lige meget hvordan du ønsker, at det skal se ud, vil du altså kunne få det til at passe til din bolig. Læs mere på https://online-doere.dk/vare-kategori/indvendige-doere/ 

Hvilke rum kan en New York dør bruges til? 

En New York dør er kun 6 mm tyk, og det samme er væggen rundt om. Den er derfor ikke super lydisoleret, men den giver selvfølgelig lidt. Derudover er det jo muligt at se igennem den. Det betyder, at det måske ikke er alle rum, som du ønsker at bruge en New York dør til. Du kan dog selvfølgelig altid sætte et gardin op, hvis du ønsker det. 

Et oplagt rum at bruge en New York dør til er et kontor. Der kan du have dine arbejdsting adskilt fra resten af familiens ting, men stadig have mulighed for at trække dig tilbage og arbejde i fred og ro. 

Du kan også bruge en New York dør til for eksempel at skabe et gæsteværelse eller måske et legeværelse til børnene. 

Flere Nyheder