Få flotte gulve på ny med en professionel gulvafslibning

20 maj 2020
Astrid Pedersen

Er dine trægulve matte, plettede og triste i overfladen? Så bør du overveje en professionel gulvafslibning.

Hvordan foregår en gulvafslibning?

En gulvafslibning er en temmelig skånsom procedure, som fortrinsvis anvendes på intakte og sunde gulve. Med en gulvafslibning kan du fjerne alle de overfladiske skønhedspletter så som misfarvning fra solfalming, skjolder fra spildte væsker og slidspor bestående af nedtrådt skidt.

Dette foregår ved hjælp af en roterende sliberondel monteret på en maskine til afslibning af gulve. På denne sliberondel fastgøres sandpapir i varierende kornstørrelser – først groft, så fint. Maskinen føres hen over gulvet i jævne bevægelser, hvilket efterlade træværkets overflade glat og ensartet – og klar til den efterfølgende behandling med olie, sæbe eller lak.

Hvor finder jeg en dygtig gulvmand i Haslev?

Har du bopæl i Haslev eller nærmeste omegn kan du med fordel benytte Gulvkanonen som din gulvmand.

Gulvkanonen er et landsdækkende gulvfirma med mange dygtige samarbejdspartnere og afdelinger over hele Danmark. Du kan finde Gulvkanonen nær alle større byer rundt omkring i Danmark – og altså også i Haslev. Gulvkanonen er kendt for deres store ekspertise og kundevendte service, hvilket afspejles i de mange fine anmeldelser.

Uanset om du er i markedet efter en gulvafslibning eller en gulvafhøvling, og uanset hvilken efterbehandling du ønsker, kan Gulvkanonen hjælpe dig. De dygtige gulvmænd fra Gulvkanonen hjælper dig gerne med at vælge den rette efterbehandling med udgangspunkt i trægulvets type og træværket sort – og selvfølgelig dine egne ønsker i forhold til den tid du ønsker at bruge på pleje og vedligeholdelse.

Hos Gulvkanonen får du altid en service som er lydhør og i øjenhøjde med dig som kunde – og et slut resultat som er både smukt og holdbart, og som du kan have glæde af i mange år.

Du kan læse mere, og få et skarpt tilbud på en grundig gulvafslibning, på Gulvkanonen.dk

Flere Nyheder