Få hjælp til at sætte den nye bolig i stand hos din maler i Hvidovre

22 februar 2021
Astrid Pedersen

Hyggelige og trendy Hvidovre er en af de mest populære bydele i Storkøbenhavn, især blandt børnefamilier som gerne vil slå sig ned tæt på strand og natur. Det lækre kvarter, som for en stor dels vedkommende består af villaer og parcelhuse iblandet ejer, leje og andels lejligheder, byder på masser af spændende tilbud til store og små.

Blandt andet er Hvidovre udrustet med egen marina og et utal af ro og kajak klubber. Du kan have egen båd, eller du kan sende ungerne ud og sejle i optimistjolle i en af de mange veldrevne foreninger. Der er også masser af andre muligheder for fysisk udfoldelse i sportsklubber i Hvidovre, lige som området er rigt på spændende løbe og cykel ruter for de som foretrækker udendørs aktivitet.

I Hvidovre finder du nogle af områdets bedste daginstitutioner, skoler og gymnasier. Og så er der hurtig adgang til Københavns centrum med S tog eller via en af indfaldsvejene, hvilket gør Hvidovre til den perfekte hjemstavn for den travle pendler.

Lad den lokale maler i Hvidovre friske boligen op

Har du og din familie investeret i et hus eller en lejlighed i Hvidovre kan I således godt begynde at glæde jer til at flytte ind. Men først er det en god idé at få sat boligen i stand. Det er nemlig mens stuer og værelser står umøblerede at malere, gulvslibere og andre håndværkere har bedst mulighed for at udføre deres arbejde. Derfor bør du sætte et par uger af til en grundig renovering af gulve såvel som af vægge, lofter og indvendigt træværk. Og til det formål skal I blandt andet bruge en dygtig maler.

Du vil altid kunne få hjælp til indvendig maling af din bolig i Hvidovre hos den lokale afdeling af Malerkanonen. Læs mere og kontakt din Malerkanonen maler via hjemmesiden https://malerkanonen.dk/maler-hvidovre/.

Flere Nyheder