Få smartglasses til din arbejdsplads

17 oktober 2021
Steffen Petersen

advertorial

Du bør overveje at investere i RealWear smartglasses til din virksomhed. Uanset om det er til detail eller byggeindustrien, så kan du bruge RealWear smartglasses til at hjælpe dine kunder med god service og have adgang til en masse filer helt håndfrit. Læs med i dette indlæg, hvor vi vil komme omkring, hvorfor det kan betale sig at have RealWear smartglasses. 

 

 

1. Bedre support

Du kan yde bedre support til dine teknikere, hvis de står en situation, hvor de skal have supplerende hjælp til udførelsen af et stykke arbejde. Ved at have RealWear smartglasses på, så kan videoen streames til hovedkontoret, hvor teknikeren kan få hjælp og vejledning fra andre teknikere eller eksperter til en opgave. Han eller hun kan bruge begge hænder, så de ikke skal stå og tale i telefon imens de får hjælp. Der kan kommunikeres direkte på skærmen, så teknikeren ved hvilke områder, han eller hun skal være særlige opmærksomme på. 

 

2. Har alle nødvendige filer ved hånden

Fremfor at stå med fysiske papir og plantegninger i hænderne, så kan RealWear smartglass få de nødvendige filer frem på skærmen, så du altid har det ved dig. På denne måde kan du udføre arbejde imens, du står og kigger på en brugsanvisning eller byggeplan. Det er ganske smart og det sikrer også, at din medarbejder altid har de rette ting ved hånden og ikke risikerer at miste det undervejs.

 

3. Kan bruges i forskellige miljøer

Du kan bruge dine RealWear smartglasses i forskellige arbejdsmiljøer, hvor der skal kommunikeres en del. RealWear smartglasses er særlig gode i de hårde miljøer, hvor der ikke er flere mennesker samlet om en opgave. Ligeledes kan RealWear smartglass installeres ovenpå sikkerhedshjelme, så dine medarbejdere altid følger de rette sikkerhedsforanstaltninger, som der kan være ude på f.eks. byggepladser. 

Hvis det lyder som noget for dig, så kan vi anbefale, at du besøger Innomize, der forhandler med RealWear smartglasses. Du kan finde dem via dette link: https://innomize.dk/services/65-realwear-smartglasses/

 

Flere Nyheder