Få styr på dine præsentationer med PowerPoint kurser

14 marts 2019
Astrid Pedersen
Få styr på dine præsentationer med PowerPoint kurser

Arbejder du i en kontor baseret virksomhed, er der stor sandsynlighed for, at du i løbet af dit professionelle liv har stiftet bekendtskab med Microsoft PowerPoint. Enten har du været publikum ved en fremlæggelse, understøttet af Microsoft PowerPoint, eller du har måske selv udarbejdet en flot, visuel præsentation ved hjælp af den smarte og særdeles anvendelige Microsoft Office applikation.

Hvornår er det relevant at anvende Microsoft PowerPoint?

Hvis du arbejder inden for eksempelvis forretnings udvikling, research & development, finans eller Business Intelligence, har du med jævne mellemrum brug for at kunne fremlægge idéer, forecasts, eller dokumentation for fremdrift i forretningen for diverse interessenter. I den forbindelse er det vældig rart at kunne understøtte sin fremlæggelse med visuelle repræsentationer, for eksempel i form af let forståelige grafer og diagrammer, eller måske endda animationer.

Til dette formål egner Microsoft PowerPoint sig eminent. Med Microsoft PowerPoint kan du anvende større data sæt til at skabe flotte visuelle repræsentationer af de sammenhænge, du ønsker at fremhæve. Microsoft PowerPoint integrerer fint med Microsoft Excel – og skulle du have brug for at sætte eksempelvis fotos eller video materiale ind i din præsentation, lader det sig også sagtens gøre.

Få styr på Microsoft PowerPoint med et professionelt kursus hos 4D

4D er en af de mest velrenommerede udbydere af it relaterede kurser i Danmark. 4D tilbyder du kurser i alle applikationer i Microsoft Office pakken – og således også Microsoft PowerPoint kurser. Hvis du drømmer om at lave flottere og endnu mere kreative og overbevisende PowerPoint præsentationer, kan et dybtgående kursus i Microsoft PowerPoint anbefales. Hos 4D finder du de største ekspertise inden for apps fra Microsoft Office pakken, og her kan du finde nøjagtig det Microsoft PowerPoint kursus, som passer til dig og dit ambitions niveau.

Se de mange forskellige kurser i PowerPoint og andre applikationer og programmer på 4d.dk

Flere Nyheder