Find den laveste pris på luft til vand-varmepumpe med online beregner

09 oktober 2020
Astrid Pedersen

Skal familien i gang med at leve mere klima og miljø venligt? Så er det en god idé at begynde med boligen. Her vil du virkelig kunne flytte nålen når det handler om at reducere familiens globale CO2 aftryk.

På disse kolde breddegrader er vi nemlig storforbrugere af varme, især i vinter halvåret. Derfor er det vigtigt at sørge for at boligen er behørigt isoleret, såvel når det gælder ydermure som når det handler om ruderne i husets vinduer.

Også opvarmningsformen er vigtig. Og fyrer du med olie, gas eller piller, eller varmer du huset op med elektriske radiatorer, kan du med stor fordel skifte til en varmepumpe.

Hvor meget kan jeg spare ved at vælge en luft til vand varmepumpe?

En luft til vand varmepumpe er i kraft af sin høje energi effektivitet ikke alene langt mere klima og miljø venlig end et fyr eller et elektrisk opvarmnings system. Du vil du også af samme grund hurtigt kunne mærke et fald i dine udgifter til opvarmning af din bolig når du skifter el radiatorerne eller fyret ud med en luft til vand varmepumpe.

Generelt kan man sige at din besparelse på dine samlede udgifter til opvarmning af din bolig er et godt stykke over halvtreds procent på årlig basis. Den nøjagtige besparelse afhænger dog af flere faktorer, for eksempel størrelsen af det samlede bolig areal og hvor godt huset er isoleret.

Hvis du ønsker at finde din årlige besparelse på varmeregningen kan du hos Nærvarme Danmark A/S finde en online beregner, som kan give dig et retvisende billede heraf. Samtidig kan du få et godt tilbud på et varmepumpe abonnement som inkluderer såvel opsætning og installering af din luft til vand varmepumpe som en fordelagtig service aftale og garanti.

Du kan læse mere, og finde den skarpeste luft til vand varmepumpe pris, på https://naervarme.dk/beregn-besparelse-varmepumper/ 

Flere Nyheder