Find træpiller til fyring i Sønderjylland

13 september 2021
Astrid Pedersen

Fyrer du med træpiller, og er dit pillefyr af yngre dato? Så er der faktisk ingen grund til at gå væk fra denne model. Et pillefyr repræsenterer nemlig en på én og samme tid energi effektiv og klima venlig opvarmningsmetode.

Du har flere fordele ved at fyre med træpiller – for eksempel kan du uden risiko selv transportere og opbevare dit brændsel. Og vælger du de rette træpiller, fremstillet af rent kvalitets træ, kan dit fyr holde meget længe uden konstant at skulle efterses, renses og repareres.

Find den bedste leverandør af træpiller i Sønderjylland

Hvis du vil være sikker på at de træpiller du køber til dit professionel holder den bedste kvalitet skal du finde en god leverandør. Er du bosiddende i Esbjerg, Ribe, Kolding, Haderslev, Vejen, Sønderborg, Vojens eller andet steds i den sydlige del af Jylland kan du med fordel bestille dine træpiller hos MRpiller.

Når du vælger MRpiller som din leverandør af træpiller kan du være sikker på at du får prima vare. Hos MRpiller finder du træpiller i størrelserne seks millimeter og otte millimeter, fremstiller af træ af sorterne bøg, fyr og gran.

Det træ som anvendes i forbindelse med fremstilling af de træpiller du kan bestille hos MRpiller stammer fra skandinaviske skove. Det betyder at transporttiden har været minimal. Og dermed er MRpiller træpiller blandt de mest CO2 neutrale træpiller på det danske marked.

Billige træpiller fra MRpiller

Samtidig holder MRpiller nogle af markedets mest rimelige priser på træpiller her i Danmark. Du kan vælge at bestille træpiller til levering, eller du kan selv afhente dine træpiller fra MRpiller. Og på den måde kan du spare yderligere penge ved køb af træpiller.

Du kan læse meget mere om MRpiller, og bestille dine træpiller til levering eller afhentning, i den online shop på hjemmesiden mrpiller.dk

Flere Nyheder