GLS pakkeshop – for den ultimative forsendelsesløsning

16 november 2020
Astrid Pedersen

Står du i en situation hvor du har brug for at sende én eller flere pakker – og er du i tvivl om hvordan du skal gøre? Så kan du være ganske rolig. Det har nemlig aldrig nogen sinde været nemmere eller billigere at sende pakker – og det gælder uanset om din modtager befinder sig i Danmark, inden for EU’s grænser, eller på et helt andet kontinent.

De teknologiske fremskridt inden for området bevirker at du vil kunne følge din pakke på dens rejse fra punkt A til punkt B. De store fragt selskaber så som GLS, UPS, DHL, PostNord, Bring og FedEx tilbyder alle fleksible og nemme løsninger for såvel private forbrugere som for større erhvervs virksomheder.

Det er sådan set bare at beslutte sig for hvilket et af dem som skal have lov til at håndtere din forsendelse. Og vil du være sikker på den bedste service kan du med fordel vælge GLS.

Send med GLS pakkeshop – nemt, hurtigt og sikkert

Når du vælger GLS som dit fragt og logistik firma i forbindelse med forsendelse af pakke kan du være helt sikker på at få en service i top klasse. GLS er blandt de fremmeste aktører inden for dette marked og er måske det fragt firma som har det mest effektive netværk og den mest brugervenlige app til sporing af forsendelse.

Med GLS får du mulighed for at printe din pakke label hjemmefra, og dernæst aflevere pakken til forsendelse i en pakkeshop nær dig. De smarte GLS pakkeshops findes i eller i nærheden af alle byer i Danmark, enten i kiosker, supermarkeder og dagligvare butikker eller på udvalgte tank stationer. Dette giver såvel dig som din modtager stor fleksibilitet i forhold til afsendelse og afhentning af pakken.

Du kan finde din nærmeste GLS pakkeshop via hjemmesiden findpakkeshop.dk

Flere Nyheder