Godkendt revisor hos Bogholder Kompagniet i Roskilde

30 juli 2017
Astrid Pedersen
Godkendt revisor hos Bogholder Kompagniet i Roskilde

Skatte reglerne er indviklede – og mange afholder sig fra at starte egen virksomhed, fordi de ikke kan gennemskue dem, og da slet ikke orker at skulle sætte sig ind i de nye regler, der kommer hvert år. Hvornår skal man indberette moms kvartals vis, og hvornår kan man nøjes med halvårlige indberetninger? Hvornår er det et lovkrav, at eens års regnskab er forsynet med en revisions påtegning? Er det nødvendigt at have en dyr revisor til at lave al bogføring, moms indberetning og udarbejdelse af års regnskabet på baggrund af selvangivelsen – og skal man selv indberette den, eller gør revisoren det? Kan en bogholder indberette et års regnskab – eller skal revisoren godkende det først? 

Da reglerne ofte ændres, er det en opgave i sig selv at holde sig a jour med dem. Og den opgave påtager vi os gerne hos Bogholder Kompagniet. Vi er nemlig specialiseret i at udarbejde regnskaber og bogføre bilag for virksomheder af alle størrelser – og for en lille virksomhed, som ikke er i besiddelse af egen regnskabs- revisions- eller økonomi afdeling, er det helt oplagt at udlicitere den opgave til professionelle bogholdere og revisorer. Hvis du er bosat i Roskilde eller omegn, eller din virksomhed har adresse i Roskilde, er det nærliggende at vælge en godkendt revisor Roskilde. Og sådan nogle er vi til alt held leverings dygtige i her hos Bogholder Kompagniet. 

Foruden en fast stab af dygtige og rutinerede bogholdere, har vi hos Bogholder Kompagniet også yderst kompetente og erfarne revisorer tilknyttet, som vil kunne påtage sig opgaven med for eksempel revisions påtegning, hvis din virksomhed pludselig har vokset sig for stor til udelukkende at kunne klare sig med bogholder assistance. På den måde kan vi til enhver tid yde den service, som passer bedst til din virksomhed, uanset dens størrelse eller årlige omsætning.

Flere Nyheder