Gulvsliber på Frederiksberg omkring afdækning eller ej

15 september 2019
Anders Lundtang Hansen
Gulvsliber på Frederiksberg omkring afdækning eller ej

Når man udfører gulvafslibning på Frederiksberg og praktisk talt alle andre steder i landet, så kan det næsten ikke undgås, at der kommer til at være lidt støv bagefter.

Selvom moderne udstyr kan opfange stort set al støvet, så kender du jo godt det med, at støv har en tendens til at kunne komme omkring selv de særeste steder, og sådan gælder det også med træstøv fra en gulvafslibning.

For selvom det meste bliver suget op, når man laver gulvafslibning på Frederiksberg, så vil der stadig være en lille smule tilbage, som kan lægge sig i det lokale, hvor man sliber ned.

Det kan eventuelt også fise ud i andre lokaler eller udenfor, hvis der ikke er lukket helt af, og selvom der ikke er tale om så meget støv, så er det stadig irriterende at skulle alt for langt omkring og rengøre for mange overflader efter end gulvafslibning.

Specielt hvis man har støvallergi.

Så hvad er rådet fra de professionelle gulvafslibere?

Skal man dække al inventar til i et lokale, der skal slibes ned, eller skal man fjerne det?

For det første er det nemmest at fjerne alt, hvad der kan fjernes i lokalet, så man kan komme nemmere og mere bredt omkring i lokalet og lave en omfangsrig gulvafslibning.

Men det er jo klart, at man ikke nødvendigvis kan få taget al inventaret ud, eller også er det så besværligt, at det faktisk bedre kan svare sig at dække det af.

Her foreslås det, at man dækker af med afdækningsplast, som man kan købe i de fleste byggemarkedet.

Så kan man dække alt fra malerier, et ophængt TV, loftlamper og væglamper til, så man ikke behøver pille dem ned, før gulvafslibningen finder sted.

Dernæst er det lige til at pille afdækningsplasten af bagefter og smide ud, og skulle der stadig være lidt støv tilbage, så er det lige til at fjerne med en våd klud eller en let omfang fejning eller støvsugning.

Flere Nyheder