Huawei p20 Pro Cover – til beskyttelse af din nye Huawei

26 juli 2018
Astrid Pedersen
Huawei p20 Pro Cover - til beskyttelse af din nye Huawei

Når det gælder smartphones, er det Android baserede mærke Huawei at finde i den absolutte spydspids, hvad angår såvel teknologi som design. Den super lækre og ultra funktionelle Huawei P20 Pro er ingen undtagelse. Med sit nyeste flagskib Huawei P20 Pro har Huawei endnu engang sat standarden for en generation af smartphones. Og er du den lykkelige ejer af en Huawei P20 Pro, ved du præcis, hvad det handler om. Lige så glad du er for din Huawei P20 Pro, lige så nødig ser du, at den kommer noget til.

Du ærgrer dig, hvis frontglas eller bagklædning ridses af en nøgle eller liggende, som har delt taske eller lomme med din Huawei P20 Pro. Og du frygter den dag, du kommer til at tabe den ud af selv samme lomme eller taske, og den rammer en hård overflade. Det kan nemlig betyde den visse død for en smartphone – frontglasset på displayet kan smadres til ukendelighed, og efterlade telefonen så godt som ubrugelig. Og en reparation er ikke en smal sag for din pengepung!

Du kan beskytte din Huawei P20 Pro med et mobil cover

Derfor er det en rigtig god idé at anskaffe et eller flere smarte mobil covers i en fart. Til alt held er et mobil cover en relativt lille udskrivning på max et par hundrede kroner. Dette er ingen ting i forhold til den regning, der følger med en reparation af Huawei P20 Pro. Og så kan du tillade dig at købe op til flere mobil covers, så du kan matche din Huawei P20 Pro til flere forskellige outfits. Hos lux-case.dk finder du mobil covers, som er specielt tilpasset Huawei P20 Pro. Mobil covers fra lux-case.dkfås i mange forskellige farver, mønstre og designs – og supplerer du dit cover til Huawei P20 Pro med beskyttelsesfilm, er du rigtig godt hjulpet. Se udvalget af covers til Huawei P20 Pro på https://lux-case.dk/huawei-p20-pro-covers.html

 

Flere Nyheder