Hvad skal du vide omkring automatisk egenkontrol?

28 april 2021
Silje Hansen

Hvis du til daglig arbejder i fødevarebranchen, så ved du sikkert alt om, hvor mange kontroller der løbende skal gennemføres. Det gælder især når det kommer til temperaturmålinger, så du er sikker på, at alle fødevarer opbevares under præcis de temperaturer, de skal. 

De kontroller der skal være styr på, kan være ret så tidskrævende, men heldigvis er det her, at automatisk egenkontrol kommer ind i billedet. 

Dette skal du vide om automatisk egenkontrol 

Med automatisk egenkontrol til fødevarebranchen får du en løsning, hvor dine mange kontroller nemmere kan administreres. Du kan nemlig få opsat et system med sensorer, som automatisk laver diverse temperaturmålinger for dig. Det betyder også, at der kan være meget tid at spare for dine medarbejdere, da de ikke behøver at lave manuelle målinger i alt fra kølerum, kølebiler, pakkerum, tilberedningsovne m.m. 

Skulle der ske det, at en temperatur bliver for høj eller for lav, så vil du få besked om det med det samme, så der kan reageres på det. 

Spar tid på egenkontroller 

Når du vælger at investerer i et system til automatisk egenkontrol, kan du spare utrolig meget tid på daglige temperaturmålinger. Du får nemlig installeret et system, som klarer dette for dig. 

Automatisk egenkontrol kan spare dig for penge

Noget der også skal fremhæves ved automatisk egenkontrol er, at der er penge at spare på lang tid. Det tager nemlig tid ud af kalenderen at lave egenkontrol, men heldigvis kan du spare disse mandetimer når hele processen automatiseres gennem et smart system. 

Overhold lovgivningen 

Med automatisk egenkontrol kan du også være sikker på, at du overholder lovgivningen omkring den rette håndtering af fødevarer. Du og dine medarbejdere vil nemlig altid blive alarmeret, når der sker temperaturændringer, der skal reageres på. 

Som du nok kan fornemme, så er der mange ting, der taler for automatisk egenkontrol

Flere Nyheder