Identifikation af farligt affald ved håndtering af det

26 januar 2021
Anders Lundtang Hansen

Man skal jo helst altid vide, hvad man har med at gøre, da der er forskel på grise og køer, gafle og knive, og søster og bror.

Godt nok ligger begge dele i samme kategorier som dyr, bestik og familie, men det drejer sig jo om, hvor specifik man vil blive alt efter, hvad man skal bruge det til.
For man kan jo også brede de underkategorier endnu mere ud, hvis man har lyst til det.

Men det drejer sig jo atter om, hvorvidt der er grund til det, og skulle man blive for specifik eller overordnet nogle gange, så gør det måske ikke altid det store alt efter, hvad man skal bruge det til.

Skal man tale om dyr på landet, må man godt nævne grise og køer sammen, men skal man sælge grisekød, og man så sælger kokød, så er den gal.

Og med håndtering af farligt affald kan man næsten aldrig blive for specifik!

Hvad har man med at gøre af affald?

Hvis man godt selv ved, hvad man fremstiller af farligt affald, så er man godt på vej, og som fabrik skal man i hvert fald have styr på den slags, så det ikke kommer som en overraskelse for en.
Det kan få katastrofale følger.

Bortskaffer man det ikke selv, det farlige affald, så skal man lade professionelle om at gøre det, som virkelig ved, hvordan man håndterer den slags bedst, hvis det for eksempel skal sendes til korrekt destruktion.

De professionelle skal så kunne vide sig sikre på, hvad de har med at gøre af affald meget specifikt, så de håndterer det korrekt.

Hvis man blander noget uheldigt sammen, så kan det blive endnu mere farligt, men generelt er det også bare med at overholde lovgivningen på dette område, når man skal håndtere farligt affald.

Flere Nyheder