Kan noget gammel brygudstyr stadig virke?

15 marts 2022
Anders Lundtang Hansen

advertorial

Det er jo nogle tendenser, som der kommer og går, og der er netop dem, som der kun begår sig med noget, fordi det er moderne, og så vil de ikke have noget med det at gøre længere, når det ikke er oppe at vende mere – om man var god til det eller ej.

Egentlig gik man ikke så meget op i det, man skulle have have de rigtige ting og gøre det, som der fulgte med af forventninger, eller som man gerne skulle kunne præsentere som produkter bagefter eller andet resultat.

Sådan noget kunne være med at brygge øl med brygudstyr, og heldigvis er der da nogle, som der fortsætter med den slags, selvom det ikke er på mode længere – og der er endda dem, som der har gjort det længe før, at det blev noget, som alle talte om.

brygudstyr

Det tidligere brygudstyr kan måske bruges endnu

Men hvis det nu bare var en dille, som man gjorde lidt for sjov, hvor man ikke havde det mest omfangsrige udstyr, men det stadigvæk var noget, som der var blevet brugt en del penge på, så var det nok ikke noget, som man lige havde lyst til at smide ud.

Så kan man have haft planer om, at det skulle gives væk, eller man ville sælge det, så man sørgede i det mindste for at rengøre og vaske det, inden man stillede det væk.

Men så kom det heller ikke længere, fordi der kom andre ting, man skulle se til.

En dag kommer man så i tanke om det brygudstyr, og man savner egentlig lidt at brygge øl – kan man så stadig bruge det gamle udstyr?

Det kommer jo lidt an på, hvor gammelt det er, og hvor medtaget det er af opbevaringen, men måske kan noget af det stadig bruges, men hvor man så må hen at købe noget nyt dertil.

Flere Nyheder