Lad en headhunter plukke talenterne ud til dig

19 juli 2018
Astrid Pedersen
Lad en headhunter plukke talenterne ud til dig

En virksomhed med vækst potentiale har brug for de helt rigtige medarbejdere, som kan løfte i flok, så virksomheden kommer hurtigt og sikkert ud over stepperne. Især er det essentielt, at diverse leder positioner besættes med kandidater, som er besiddelse af de helt rigtige kvalifikationer. Er der tale om en virksomhed i hastig vækst eller forandring – for eksempel i tilfælde af udvidelse af kerne området – skal der bruges ledere, som har erfaring med forandrings ledelse. Og samtidig skal specialist stillinger helst besættes med kandidater, som både har erfaring med at arbejde i et vækst miljø, og med udvikling af de produkter eller services, på hvilke det nye professions område skal baseres.

Få hjælp fra en headhunter, når nøglepositionerne skal besættes

Den dag i dag forholder det sig lykkeligvis sådan, at mange danske virksomheder er i rivende udvikling. Det er godt for beskæftigelsen og for Danmark generelt. Desværre bevirker det også, at der opstår en knaphed på de kompetente menneskelige ressourcer, for eksempel de meget dygtige og erfarne ledere og de højt specialiserede eksperter. Mange virksomheder er ude og gøre deres hoser grønne over for disse kandidater, og der er en overvejende sandsynlighed for, at netop den kandidat, du ønsker dig, allerede nu sidder i en fast stilling hos en konkurrerende virksomhed. Hvis du gerne vil hente denne kandidat ind i din fold, er det en rigtig god idé at få fat på en dygtig headhunter.

Hvordan arbejder en headhunter?

En professionel headhunter har mange års erfaring i, og viden om, indfangning af de rette kandidater. Hvis strategien er at gøre din virksomhed mere attraktiv i kandidatens øjne, ved headhunteren præcis, hvilke strenge han eller hun skal slå an. Det behøver ikke nødvendigvis at dreje sig om højere løn – headhunteren er ekspert i at finde netop de interesse områder, som kandidaten vil reagere positivt på. Læs mere, og find din headhunter, på https://www.dedikation.dk/headhunting.aspx 

Flere Nyheder