Mad ud af huset uden en særlig anledning

04 februar 2022
Anders Lundtang Hansen

advertorial

Selvfølgelig vil der altid være en grund til, at man får mad ud af huset hjem til en, for ellers er det jo bare penge ud af vinduet og en masse madspild, man står med.

Vi mener mere, at man ikke behøver en anledning til det såsom en rund fødselsdag, en konfirmation, et bryllup eller andet, når man vælger mad ud af huset.

Ej heller behøver det at være til den daglige kantine, hvor man har en aftale med et cateringfirma, der leverer mad til en varieret art hver dag, så man kan få noget forskelligt sund og nærende at spise.

Tag et eksempel som, at man er et kollegie, hvor man har ens egne værelser, men et fælleskøkken, hvor det kan være, at man er fælles om at lave mad hver aften, eller at man selv skal stå for at lave mad til alle én dag om ugen.

mad ud af huset

Gør det nemmere og lettest for dig med madlavningen med mad ud af huset

Det kunne også være et kollektiv, hvor man har de samme forpligtelser, og man vil ikke skuffe de andre, men måske er man ikke så god til at lave mad, så man laver de samme retter hver gang, eller man har haft så travlt den dag, at man ikke kan overskue at lave så meget mad; men en aftale er jo en aftale.

Så kan man jo prøve med en buffet ud af huset, og siden man nok også betaler fælles til madlavningen, så kan alle deltagere jo lægge lidt til maden, og når man så ikke skal bruge så meget, når man ikke er flere personer, så bliver det ikke så dyrt i sidste ende.

Køkkenet kommer ikke til at blive beskidt af madlavningen, og man skal heller ikke bruge tid på at lave det den dag.

Flere Nyheder