Mandestrip på dine præmisser fra poledancer.dk

25 juli 2017
Astrid Pedersen
Mandestrip på dine præmisser fra poledancer.dk

 

I løbet af de seneste ti år er der kommet fokus på poledance som andet og mere end blot en stripper dans, som udføres på skumle barer og strip klubber. Poledance er en sportsgren i sig selv, i hvilken udøveren forventes at mestre en utrolig selv kontrol samt disciplinerne smidighed, styrke og udholdenhed. Alle, der har prøvet kræfter med poledance ved, at det ikke er så ligetil som det ser ud – det er en idrætsform, som er meget opbyggelig for krop og sjæl, og kræver samtidig, at man fra begyndelsen er stålsat, har en vis fysisk styrke, og har mod på at træne i mange, mange timer førend resultatet er perfekt.

Derfor er en poledance opvisning andet og mere end et strip show. Når poledanceren først ruller sig ud og viser sit fulde repertoire, er det som at se en kombination af ballet og redskabs gymnastik. En trænet poledancer er muskuløs som en atlet, og har danserens rytmesans og smidighed. Samtidig kan poledanceren vælge at føje erotisk pirrende elementer til sin koreografi i form af æggende dansetrin og sensuelle undertoner som for eksempel flirtende blikke.

Selv om poledance traditionelt har været kvindernes domæne, er det oplagt at se, hvordan de maskuline udtryk sagtens kan finde sin plads i den ekstremt krævende danseform. Det kræver trods alt ”sin mand” at lave de krævende øvelser. Og derfor er poledance på vej tilbage som fast indslag i mandestrip.

Man behøver hverken være kvinde eller bøsse for at finde mandlig poledance fascinerende. Alle kan tryllebindes af den tilsyneladende lethed, hvormed poledanceren betvinger stripper stangen – og samtidig kan bevare det flirtende element og det frække glimt i øjet. Det er dig, der bestemmer, hvor langt mandestripperen skal gå – om han skal holde sig til sin pole, eller om publikum skal involveres – så længe alle tilstedeværende føler sig godt tilpas!

Flere Nyheder