Mobil covers i forskellige farver hos lux-case.dk

27 juni 2018
Astrid Pedersen
Mobil covers i forskellige farver hos lux-case.dk

Det er altid rart at få en ny mobiltelefon. De nye smart phones kan mere og mere, og det er en fornøjelse at bruge dem. Hvad der er en knap så stor fornøjelse, er at skulle betale mange tusind kroner for at udskifte glasset på displayet, når det er blevet knust mod et hårdt underlag, fordi man har været uforsigtig eller klodset og tabt sin smart phone. Hvis du er typen, som har ti tommelfingre, har du sikkert ikke svært ved at bruge din smart phone, men kan måske have tendens til at tabe den på gulvet. Og så kan det være en rigtig god idé at træffe sine forholdsregler fra starten, og anskaffe et smart mobil cover, eller evt. et etui, til den nye smart phone.

Find flotte og farverige mobil covers, etuier og beskyttelsesfilm til smart phones online

Uanset om din nye, smarte mobile device er en iPhone fra Apple eller en smart phone fra Huawei, Samsung, Nokia, Sony, LG eller Motorola, kan du på lux-case.dk finde etuier og mobil covers, som passer præcist til dit mærke og din model. Lux-case.dk har Danmarks største udvalg af tilbehør til smart phones og tablets – foruden mobil covers og etuier kan du i den online shop finde armbånd, punge og poser, beskyttelsesfilm, biltilbehør, bilholdere, bilopladere, standere & holdere, opladere, høretelefoner, mini-højtalere, tilbehør, cykelholdere, kabler og power banks. Og uanset, hvor meget eller lidt, du bestiller, er der fri fragt over hele landet med Post Nord inden for få hverdage.

Det kan, med andre ord, sagtens betale sig at handle mobil covers og andet tilbehør til smart phones online. Hos lux-case.dk kan du finde mobile covers for enhver smag, i alle tænkelige farver og med eller uden mønster, tekstur, eller billeder. Du kan vælge og vrage i en kæmpe selektion af mobile covers – find dit nye telefon cover på lux-case.dk

Flere Nyheder