Nyd en romantisk aften på centralt beliggende tapasbar

24 august 2020
Astrid Pedersen

Der er få ting så hyggeligt og afslappende som at overlade madlavning og oprydning til de professionelle – altså tage ud og spise. Og er du ikke i stødet til den helt store treretters menu kan du med fordel vælge en tapasbar.

Hvor kan jeg invitere kæresten på tapasbar i det indre København?

Hvis du leder efter en centralt beliggende tapasbar i København kan du med fordel kigge i retning af Gothersgade. Her finder du Vinværten – en rigtig hyggelig og stemningsfuld vin og tapasbar med den smukkeste beliggenhed i en af Københavns fredede og historiske bygninger.

Vinværten i Gothersgade er leveringsdygtige i vel tilberedte og smukt anrettede tapas såvel som udsøgte vine og den mest servile og personlige betjening. Ved ankomst til Vinværten i Gothersgade vil du og sin ledsager få jeres egen vinvært som på baggrund af sin erfaring og ekspertise vil være i stand til at finde netop de vine som passer til jeres smag. Uanset om I er til de store røde vine fra de berømte italienske vin distrikter, eller om I holder mere af de lettere genrer, kan Vinværten i Gothersgade akkommodere jeres ønsker og behov.

Ønsker I at spise, men er I ikke i humør til de helt store og tunge menuer, kan I vælge de lækre og smagfulde tapas anretninger. I kan for eksempel vælge imellem et antal snacks og lette forretter så som røgede og saltede mandler, saftige oliven, sardiner med ristet brød, diverse oste fra hele Europa, charcuteri og delikatesser samt forskellige former for chips.

På den måde kan I hyggespise uden nødvendigvis at skulle bruge kniv og gaffel eller sidde fint til bords med hvid dug og porcelæn. Og så er der masser af tid til at nyde de velsmagende vine fra Vinværten i Gothersgades eget udvalg.

Du kan se det fule menukort, og booke bord til en romantisk aften, på hjemmesiden vinvaerten.dk

Flere Nyheder