Øget velvære i dagligdagen med en dygtig massør i København

15 maj 2019
Astrid Pedersen
Øget velvære i dagligdagen med en dygtig massør i København

Føler du dig ofte træt og ude af kontakt med din krop? Har du smerter i ryg, nakke eller skuldre – og har du ofte en følelse af stivhed i dine led? Så har du måske brug for en tur til massøren.

Hvilken slags massage skal jeg vælge?

Der er mange forskellige former for massage at vælge imellem. En dygtig massør vil dog sjældent holde sig stringent til én bestemt type massage, men sammensætte et program, som passer til den enkelte modtager. Er du lidt ømskindet – og måske ikke engang vant til at modtage massage – vil din massør som oftest anbefale en blid wellness massage, indtil du vænner dig til fornemmelsen. Hvis massøren går for hårdt frem, vil du spænde op, og så får du ikke særligt meget ud af massagen.

Det er vigtigt, at du som modtager af en god massage er afslappet, så massøren kan behandle dig på optimale vis. Derfor er det også vigtigt, at du informerer din massør, i fald du oplever ubehag under massagen. Ikke to massager er ens, og det samme gælder for modtageren. Din massage skal passe til din krop og til dit temperament. Og så er det også en fordel, at din massør på forhånd kender til skavanker og andre fysiske problematikker, således at han eller hun kan adressere disse.

Hvad får jeg ud af massage?

Hvis du og din massør klinger godt sammen, og du er i stand til at tage imod berøringen og terapien, bør du allerede efter første behandling kunne mærke, at dine muskler er blevet mindre spændte, og at din nattesøvn er forbedret. Dette skyldes, at massøren har bearbejdet dine muskler og dit bindevæv, således at cirkulationen er øget og diverse affaldsstoffer transporteret væk.

Efter et par sessioner burde du tydeligt kunne mærke en forbedring hvad angår spændinger og smerter, og hvis du fortsætter med regelmæssig massage, vil du kunne mindske risikoen for stress og mange relaterede dårligdomme. Du kan finde din dygtige massør i København på kaatsumassage.dk

Flere Nyheder