Professionel mandestripper

01 september 2017
Camilla Skøtt
Professionel mandestripper

Skal du bruge en professionel mandestripper til det næste arrangement? Eller måske en mandlig danser? Topløs servering? Eller hvad med alle tre ting i en fræk kombination? Michael Christiansen er tidligere Danmarksmester i Poledance, professionel mandestripper og ikke mindst manden, der kan levere en helstøbt oplevelse, hvor Poledance og mandestrip kombineres til et eksklusivt show.

Professionalisme er i højsædet

Ordet “mandlig stripper” får mange til at løfte øjenbrynene og sige, at det er vulgært og klamt. Det er det kun, hvis stripperen ikke er professionel og respekterer publikums grænser. Gør han det, og det gør Michael Christiansen, så er mandestrip derimod sjovt og frækt, og det sætter gang i festen.

Når Michael Christiansen kalder sig “professionel” mandestripper, så vil det sige, at han formår at tilrettelægge sine shows, så de respekterer omgivelsernes blufærdighed. Han aflæser publikums begejstring, og går aldrig længere, end I på forhånd har aftalt.

Poleshow og mandestrip i ét

Som dedikeret poledanser giver Michael Christiansen en unik mulighed for et show, der er langt mere end bare strip. Poledance er fascinerende, frækt og pirrende og i kombination med mandestrip, får I serveret en eksklusiv og professionel oplevelse, der efterlader publikum glade og opstemte.

Poleshowet kan løbe af stablen med mere eller mindre påklædning – det er igen op til jer. Som mandlig danser og stripper har Michael Christiansen et afslappet forhold til sin krop, og han optræder gerne 100 % nøgen.

Priser

Priserne for et show varierer alt efter hvor i landet, det skal holdes, ligesom sammensætningen af showet også har betydning. Afhængigt af jeres ønsker kan I få en traditionel mandestrip på ca. 20 min. til 1199,- eller en kombination af poleshow og mandestrip på ca. 30 minutter til 1499,-.

Er det kun Poledance, du er interesseret i, så giver Michael Christiansen shows på 15 minutters varighed til ca. 700,-, ligesom han tilbyder undervisning i op til en times varighed.

Flere Nyheder