Sådan kan du give dine silketørklæder et nyt udtryk

07 september 2017
Emilie Jacobsen
Sådan kan du give dine silketørklæder et nyt udtryk

Hvis du er vant til at bruge dit silketørklæde som et langt, flagrende tørklæde eller bare binde det i en almindelig knude om halsen, har du måske brug for noget inspiration til, hvordan du kan også kan bruge det. Vi har lavet en lille miniguide til dig, hvor du kan få noget inspiration. Den er lavet i samarbejde med PashminaWear, der er en stor webshop, der sælger tørklæder. Du kan læse mere om dem her https://www.pashminawear.dk/25-toerklaeder

1. Bind tørklædet om halsen

Hvis du gerne vil have et tørklæde, som du kan være sikker på bliver, hvor det er, er det en god ide, at du binder det om halsen. Du gør det ved, at du vikler det om halsen, indtil du kun har to korte ender tilbage. Du binder dobbeltknude på enderne, så de sidder uden på tørklædet. Det er med til at give dig et smart og friskt udseende. Samtidig bliver tørklædet siddende. Du kan derfor sagtens gå eller cykle uden at bekymre dig om tørklædet, når det sidder på denne måde. 

2. Få en farverig knold

Hvis du godt kan lide at sætte dit hår op i knold oven på hovedet, kan det være en god ide, at du binder et tørklæde om. Det er med til at gøre, at du får en flot farverig knold, der er med til at give noget mere farve til dit outfit og bare generelt få dig til at se sød og charmerende ud. 

3. Få håret væk fra ansigtet

Hvis du gerne vil have håret væk fra ansigtet, kan det også være en god ide for dig, at du bruger dit silketørklæde som et hårbånd. Det er med til at gøre, at du igen tilføjer noget mere farve til dit outfit, men også at du ikke bliver generet af dit hår. Det kan for eksempel være en god ide, hvis du har glemt en hårelastik. 

Flere Nyheder