Transparens i pris og forsendelsestid

17 oktober 2017
Astrid Pedersen
Transparens i pris og forsendelsestid

Uanset hvor professionelt, du driver din webshop, og uanset hvor lave, dine priser er i forhold til konkurrenternes – så er forsendelsen af dine varer altid det svageste led. Kunderne bliver usikre og utrygge, hvis de skal vente for længe på, at deres pakker når frem, og der skal ikke meget til, før de dårlige anmeldelser begynder at dukke op. Kunderne vil typisk ikke lægge ansvaret for den dårlige håndtering af forsendelsen hos fragtfirmaet, men hos dig som leverandør af varen – det er således dit ansvar at vælge et professionelt og ansvarligt fragtfirma til at håndtere den fragt, der måtte være i forbindelse med din webshop.

Undgå dårlige oplevelser hos kunderne – vælg et sikkert fragtfirma med gennemsigte priser

Du bør for det første sikre dig, at dit fragtfirma opererer med gennemsigtige priser, så du ikke får en grim overraskelse i form af uventede udgifter undervejs i fragt forløbet – eller endnu værre: At kunden bliver stillet over for en opkrævning ved afhentning af varen!

Hos pakke.dk kan du på forhånd beregne den eksakte pris på en forsendelse, inden du bestiller afhentning, ved hjælp af prisberegneren på hjemmesiden. Denne gennemsigtighed sikrer dig og kunden mod dårlige oplevelser – og sikrer, at din fragt bliver så gnidningsfri som muligt.

 

Flere Nyheder