Tre anderledes oplevelser i Liverpool

19 september 2021
Emilie Jacobsen

Er du vild med fodbold, musik og mærkelige kunstværker, er det Liverpool, du skal tage til. Der kan du nemlig finde det hele. Samtidig har byen en lidt mere afslappet stemning end London, og der er ikke helt så mange turister. Det kan give en lidt mere afslappet ferie, at du rent faktisk har mulighed for at se seværdighederne. 

Vil du gerne ind og se fodbold, mens du er i Liverpool, er det en god ide for dig, at du booker din tur gennem fodboldrejser.dk. De har specialiseret sig i at arrangere rejser med fokus på fodbold, deriblandt har de også mange rejser der går til Liverpool for at se det berømte hold. 

Hos fodboldrejser.dk sørger de for det hele. Udover billetten til fodboldkampen vil det først og fremmest sige fly og hotel. Dermed behøver du altså ikke at tænke på noget, når du først har fundet ud af, hvornår du gerne vil af sted. Se hvilke Liverpoolkampe, du har mulighed for at opleve, på deres hjemmeside: https://www.fodboldpakker.dk/fodboldrejser/liverpool-fc/ 

Også tid til at opleve byen på en fodboldrejse

Når du tager på en fodboldrejse, behøver det hele ikke kun at handle om fodbold. Du får også tid til at opleve nogle af byens andre seværdigheder. En fodboldrejse med fodboldpakker.dk varer typisk tre til fem dage. Hvis du kun ser en kamp, har du altså rigeligt med tid til også at opleve andre ting. 

Liverpool er jo som bekendt også hjemby for The Beatles, og der er flere steder i byen, hvor du har mulighed for at gå i deres fodspor og blive klogere på bandet. Du kan også besøge nogle af de mange undergrundsscener, hvor du måske har mulighed for at høre det næste store hit. 

Endelig byder Liverpool også på en afdeling af kunstmuseet Tate. Det er gratis for dig at komme ind, og du kan derfor lige så godt tage oplevelsen med. 

Flere Nyheder