Virksomhedens nøglepersoner skal være de rigtige fra start af

20 februar 2018
Emilie Jacobsen
Virksomhedens nøglepersoner skal være de rigtige fra start af

Der er en række nøglepersoner, der er med til at definere en virksomhed, og som er afgørende for, at den får succes. Det er dem, der kan udstikke en vej for de andre og sørge for, at de følger den. Det er derfor vigtigt, at de personer er nøje udvalgt, så de virkelig kan lægge noget arbejde i virksomheden fra start af. 

Som leder i en virksomhed er det et stort ansvar at skulle finde frem til de nøglepersoner. Derfor vælger mange ledere at få hjælp af en headhunter. Det er derfor bestemt også noget, der kan være værd for dig at overveje. Det kan virkelig være med til at lette dig for meget pres i rekrutteringsprocessen og gøre, at du finder frem til den helt rigtige kandidat. 

For det er dyrt at vælge den forkerte. Hvis du får valgt en, der ikke passer ind i virksomheden, eller som ikke forstår virksomheden, kan det komme til at koste på bundlinjen. Det kan dog også komme til at koste, fordi vedkommende højst sandsynligt vil stoppe hurtigt igen. Det kan være, fordi du har været nødt til at afskedige personen, eller fordi vedkommende selv har sagt op. Så står du med en ny dyr rekrutteringsproces og skal måske ovenikøbet have vendt nogle dårlige tal til nogle gode. Det er et meget hårdt arbejde. 

Det kan være en god ide, at du finder et headhuntingfirma, som du løbende kan arbejde sammen med, når du skal rekruttere nøglepersoner til virksomheden. Jo mere I arbejder sammen, des nemmere bliver det for firmaet at sætte sig ind i, hvad der er vigtigt for jeres virksomhed. Hvis du skal rekruttere nøglepersoner til salgsafdelingen, kan det være en god ide for dig, at du kontakter firmaet dedikation.dk. De har mange års erfaring med headhunting og rekruttering indenfor lige præcis den branche. 

Flere Nyheder